home  |  profiel  |  nieuwsbrief  |  contact  |  downloads  |  voorwaarden  |  disclaimer  |  privacy
StandbouwStandbouwStandbouwStandbouwStandbouwStandbouw

 Onze opdrachtgevers

Moto Dream EvenTT Ziggo
Plein Hoogeveen Lamar
BonneBella Marketing Drenthe
rtv Drenthe
rtv Drenthe

Bas Eefting - RTV Drenthe


RTV Drenthe, altijd in de buurt. Ook tijdens de TT in Assen. Voor het eerst werden de radio – en televisie programma’s live uitgezonden vanaf het podium aan de Kop van de Vaart in de binnenstad van Assen. Vanaf deze locatie deed RTV Drenthe niet alleen verslag van de races maar konden onze kijkers en luisteraars ook live meegenieten van de sfeer op het TT festival.

Zowel de studio als het podium aan de Kop van de Vaart, waren een ware eye catcher met een zeer professionele en plezierige uitstraling. Promotie- Plaza heeft hierin goed meegedacht. Toen er op het laatste moment nog een overkapping en een truss constructie gemaakt moest worden, was dit geen enkel probleem.

Wij willen Promotie-Plaza hartelijk danken voor de prettige samenwerking en de flexibele en professionele opstelling. Tot een volgende keer!

Bas Eefting - RTV Drenthe - www.rtvdrenthe.nl

Rein Advocaten & Adviseurs
Rein Advocaten & Adviseurs

Jeroen Sprangers - Rein Advocaten & Adviseurs


Wij hebben met Promotie-Plaza een plezierige samenwerking, zowel voor het organiseren van The White Lounge op de Bedrijven Contactdagen in de TT-Hall te Assen, als ook voor diverse andere sales activiteiten.

Afspraken worden nagekomen en eventueel voorkomende oneffenheden direct weggewerkt. Ga zo door!

Jeroen Sprangers - Rein Advocaten & Adviseurs - www.rein.nl

Baanders Export
Baanders Export

Marcel Baanders - Baanders Export


Baanders Export begeleidt bedrijven al meer dan 10 jaar naar succesvol zakendoen met Duitsland. Deze begeleiding kan voor starters op de Duitse markt zijn, maar ook voor gevestigde bedrijven die verder willen uitbreiden in Duitsland. Begeleiding kan in de vorm van matchmaking en begeleiding, maar ook treden wij voor veel Nederlandse bedrijven op als agent in Duitsland.

Duitsland is een beurzenland bij uitstek. Gemiddeld genomen bezoekt een Duitse inkoper van een redelijke organisatie 4 tot 5 beurzen per jaar. Voor Nederlandse ondernemers met exportaspiraties naar de grootste economie van Europa dus reden te meer om op deze beurzen aanwezig te zijn. Als bezoeker, maar in voorkomende gevallen ook als exposant. Voor de selectie van de juiste beurs komt u  uiteraard naar Baanders Export.

Iedere deelname aan een beurs is spannend en zeker als het om de allereerste beurs in een nieuw land gaat. Het kost veel tijd, inspanning en geld en het behoeft geen uitleg dat alles in één keer goed moet gaan. Baanders Export ziet Promotie Plaza en eigenaar Jan Poort als de perfecte partners om uw beursdeelname kloppend te maken. Na een intakegesprek met Jan, heeft de ondernemer de eerste opzet in de vorm van tekeningen al binnen een dag in binnen via de mail. Daarna gaat het contact over en weer, zonder lange tussenpozen. Promotie Plaza is goed bereikbaar en werkt bijzonder doeltreffend.

Het is fijn dat u als ondernemer pas op de dag dat de beurs begint hoeft aan te reizen. U kunt er vanuit gaan dat alles klaar staat conform afspraak en dat u zich kunt concentreren op waar het u in essentie om gaat: (nieuwe) contacten opdoen!

Topfokkers adviseren Pedigree Pal, Herman den Blijker doet het met Robijn, Sylvie van der Vaart draagt Hunkemöller en Baanders Export zegt Promotie Plaza!

Marcel Baanders - Baanders Export - www.baandersexport.nl

Zwaagstra Sierbestrating
Zwaagstra Sierbestrating

Wim Oldewening - Zwaagstra Sierbestrating


De stand die Promotie-plaza ieder jaar voor ons realiseert, geeft onze klanten een nieuwe heldere kijk op onze materialen.

Strakke lijnen, goede verlichting en prima advies.

Op elke beurs of activiteit verhuist u met een beursstand van Promotie-plaza van de achtergrond naar de voorgrond.

Wim Oldewening - Zwaagstra Sierbestrating - www.zwaagstra.nl

Promotie zonder zorgen
Wij nemen jou alle zorgen uit handen, zodat je je optimaal kunt richten op jouw relaties.
Waarom Promotie-plaza
Altijd een optimale invulling van promotie & evenement voor de juiste prijs… daarom!
Contact
Promotie-plaza
De Noesten 4 - 9431 TC - Westerbork
T 0593 - 370 591 - E info@promotie-plaza.nl