home  |  profiel  |  nieuwsbrief  |  contact  |  downloads  |  voorwaarden  |  disclaimer  |  privacy
StandbouwStandbouwStandbouwStandbouwStandbouwStandbouw

 Onze opdrachtgevers

Schriever Blencom ICT Solutions
AOC Gemeente Groningen
Marcom11 Zwaagstra Sierbestrating
Baanders Export
Baanders Export

Marcel Baanders - Baanders Export


Baanders Export begeleidt bedrijven al meer dan 10 jaar naar succesvol zakendoen met Duitsland. Deze begeleiding kan voor starters op de Duitse markt zijn, maar ook voor gevestigde bedrijven die verder willen uitbreiden in Duitsland. Begeleiding kan in de vorm van matchmaking en begeleiding, maar ook treden wij voor veel Nederlandse bedrijven op als agent in Duitsland.

Duitsland is een beurzenland bij uitstek. Gemiddeld genomen bezoekt een Duitse inkoper van een redelijke organisatie 4 tot 5 beurzen per jaar. Voor Nederlandse ondernemers met exportaspiraties naar de grootste economie van Europa dus reden te meer om op deze beurzen aanwezig te zijn. Als bezoeker, maar in voorkomende gevallen ook als exposant. Voor de selectie van de juiste beurs komt u  uiteraard naar Baanders Export.

Iedere deelname aan een beurs is spannend en zeker als het om de allereerste beurs in een nieuw land gaat. Het kost veel tijd, inspanning en geld en het behoeft geen uitleg dat alles in één keer goed moet gaan. Baanders Export ziet Promotie Plaza en eigenaar Jan Poort als de perfecte partners om uw beursdeelname kloppend te maken. Na een intakegesprek met Jan, heeft de ondernemer de eerste opzet in de vorm van tekeningen al binnen een dag in binnen via de mail. Daarna gaat het contact over en weer, zonder lange tussenpozen. Promotie Plaza is goed bereikbaar en werkt bijzonder doeltreffend.

Het is fijn dat u als ondernemer pas op de dag dat de beurs begint hoeft aan te reizen. U kunt er vanuit gaan dat alles klaar staat conform afspraak en dat u zich kunt concentreren op waar het u in essentie om gaat: (nieuwe) contacten opdoen!

Topfokkers adviseren Pedigree Pal, Herman den Blijker doet het met Robijn, Sylvie van der Vaart draagt Hunkemöller en Baanders Export zegt Promotie Plaza!

Marcel Baanders - Baanders Export - www.baandersexport.nl

Rein Advocaten & Adviseurs
Rein Advocaten & Adviseurs

Jeroen Sprangers - Rein Advocaten & Adviseurs


Wij hebben met Promotie-Plaza een plezierige samenwerking, zowel voor het organiseren van The White Lounge op de Bedrijven Contactdagen in de TT-Hall te Assen, als ook voor diverse andere sales activiteiten.

Afspraken worden nagekomen en eventueel voorkomende oneffenheden direct weggewerkt. Ga zo door!

Jeroen Sprangers - Rein Advocaten & Adviseurs - www.rein.nl

rtv Drenthe
rtv Drenthe

Fred Többen - RTV Drenthe Reclame


Ik kende het bedrijf Promotie-plaza al enige tijd, maar in de aanloop naar de Bedrijven Contactdagen Drenthe 2010 ging RTV Drenthe voor het eerst zaken doen met Promotie-plaza.  In die tijd leerde ik ook eigenaar Jan Poort kennen.

Het was voor ons de eerste keer sinds lange tijd dat we als omroep weer acte de presence zouden geven op de BCDD. We hebben destijds besloten om partner te worden van het ‘White Lounge concept’, een initiatief van Richard Giezen (Blencom ICT) i.s.m. Promotie-plaza. I

k had het in die tijd heel erg druk met de ‘eigen’ verkooporganisatie en maakte me wat zorgen over de extra benodigde tijd  die de activiteiten op de beurs met zich mee zouden brengen.  Dat viel echter heel erg mee! Onze stand werd geheel volgens afspraak ‘turn-key’ opgeleverd. Op het laatste moment had ik toch nog een aantal wensen waar ik vooraf geen rekening mee had gehouden maar één telefoontje met Promotie-plaza was voldoende om de extra zaken geregeld te krijgen. 

Kortom de eerste kennismaking met Promotie-plaza was een aangename. Als ik de samenwerking moeten samenvatten dan zou ik zeggen;  kennis van zaken, afspraak is afspraak, flexibel en geen verassingen achteraf!

Fred Többen - RTV Drenthe Reclame - www.rtvdrenthereclame.nl

Zwaagstra Sierbestrating
Zwaagstra Sierbestrating

Wim Oldewening - Zwaagstra Sierbestrating


De stand die Promotie-plaza ieder jaar voor ons realiseert, geeft onze klanten een nieuwe heldere kijk op onze materialen.

Strakke lijnen, goede verlichting en prima advies.

Op elke beurs of activiteit verhuist u met een beursstand van Promotie-plaza van de achtergrond naar de voorgrond.

Wim Oldewening - Zwaagstra Sierbestrating - www.zwaagstra.nl

Promotie zonder zorgen
Wij nemen jou alle zorgen uit handen, zodat je je optimaal kunt richten op jouw relaties.
Waarom Promotie-plaza
Altijd een optimale invulling van promotie & evenement voor de juiste prijs… daarom!
Contact
Promotie-plaza
De Noesten 4 - 9431 TC - Westerbork
T 0593 - 370 591 - E info@promotie-plaza.nl