Het evenementen seizoen staat weer voor de deur, en dat is de uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf of organisatie op een ludieke wijze onder de aandacht te brengen van een grote doelgroep.

In een ongedwongen sfeer kunt u de bezoekers kennis laten maken met uw bedrijf, producten en/of diensten, zeker als u dit combineert met ludieke activiteiten en eventueel gratis give aways.

Ook op grote festivals kunt u opvallend aanwezig zijn voor de gewenste attentiewaarde. Samen met u ontwikkelen wij een attractief en effectief concept, en vervolgens realiseren wij dit graag compleet voor u op ieder gewenst festival.

Vanzelfsprekend verzorgen wij het complete traject voor u, van ontwerp tot daadwerkelijke operationele inzet, u heeft er geen omkijken naar.

Subtiel aanwezig zijn op evenementen maar zeker niet minder opvallend, een opvallende oldtimer is een beproefde invulling om uw boodschap uit te dragen naar de bezoekers van het evenement.

Meer weten over promotie op evenementen of festivals?... Leg ons uw wens voor en samen komen wij tot een opvallende en betaalbare invulling.