Het seizoen voor de outdoor events breekt binnenkort weer aan, vele dorpspleinen en evenementen terreinen zullen weer omgetoverd worden tot gezellige locaties waar een keur aan artiesten het publiek mogen gaan vermaken.

Organiseert u dit seizoen ook een outdoor festival of feest?... dan is het goed om te weten dat wij een compleet pakket professionele podia, beeld, licht en geluid leveren.

U heeft het al druk genoeg met het organiseren van uw evenement, dan wilt u toch niet continu overleggen met meerdere partijen voor de invulling van podium en techniek?

Eén partner voor alle podium faciliteiten maakt de organisatie van uw festival zo veel eenvoudiger, en zorgt er voor dat iedere gewenste wijzigingen meteen wordt doorgevoerd. Minder leveranciers, minder overleg en daardoor minder kosten, dat wilt u toch ook.

Of het nu een eenvoudige DJ setting betreft, of een festival met meerdere bands... Onze ervaren technici maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale afstemming van podium, beeld, licht en geluid voor een onvergetelijke ervaring.

Laat u ook ontzorgen en neem contact met ons op voor een voor een geheel vrijblijvend voorstel voor de complete technische invulling van uw evenement.