Neemt u binnenkort deel aan een consumenten- of vakbeurs en wilt u uw bedrijf daar optimaal presenteren, dan realiseren wij graag een uitnodigende en representatieve beursstand voor u.

Middels ons modulaire concept van truss standbouw realiseren wij voor u een beursstand in iedere gewenste maatvoering en uitstraling zonder daar de hoofdprijs voor te betalen. Of het nu een stand betreft van 12 m2 of 200 m2, het is allemaal mogelijk tegen een aantrekkelijk tarief.

Een opkomende trend tijdens beurzen is samen met andere bedrijven deel nemen in de vorm van een bedrijven plein. Dit heeft voordelen t.o.v. het zelfstandig deelnemen; bij een gezamenlijk plein deelt u de kosten voor standbouw, catering en decoratie en tevens maakt u optimaal gebruik maken van elkaars netwerk.

Ook voor u en uw collega standhouders realiseren wij graag een opvallend en effectief beursplein voor een optimale beursdeelname.

Een opvallende stand hoeft absoluut niet duur te zijn. U heeft al een truss stand van 4 x 4 mtr inclusief plafonddoek, full color achterdoek, heldere verlichting, statafel met 4 krukken en een 42" flatscreen beeldscherm op statief vanaf slechts € 1.400,00 excl. 21% BTW.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor een (kosten) effectieve beurs deelname, bel of mail ons voor een vrijblijvend aantrekkelijk voorstel.